Mange dårlige erfaringer med tyverier

Til alle vore medlemmer

Vi føler nu, at det er tid til at informere om flere frække  tyverier.

Eksempel 1 :
En som går med stok får af en yngre mand sparket stokken væk, og medens han griber ud for at afværge faldet stjæler tyven hans pung og er lynhurtig væk.

Eksempel 2 :
En kommer gående på en stille gade og bliver kontaktet af en yngre mand  som griber omkring en for at danse, snakker fodbold  og imens får han listet hånden ned i lommen på en, og stjæler ens pung, som man først opdager når han er væk.

Eksempel 3 :
En ældre mand kommer gående med hånden i lommen for netop at passe på sine penge, og hvad sker så ???? om ikke tyven spænder ben for ham, hånden ryger op af lommen for at afværge faldet, og uden at mærke det har tyven hånden nede i lommen og stjæler hans pung, og igen det bliver først opdaget efter tyven er forsvundet.

Eksempel 4 :
På en lokal bar hvor der spilles kort og skak, opdager en af vore kortspillere at tasken er væk. Vi kortspillere ser alle som kommer og går igennem lokalet, men alligevel er der en tyv som har held til at snuppe en taske som hang på ryglænet over en stol.

Eksempel 5 :
Vi havde desværre en dårlig oplevelse medens vi stod ved vores bus og skulle sige farvel til Madrid.
Pludselig kører en knallert ind foran bussen, skærer stroppen over på en håndtaske og er væk med tasken.
Turister som er placeret ved hoteller og skal med bus er et yndet offer. Derfor vær ekstra opmærksom og placer jer så vi er samlet hele tiden. 

Eksempel 6:
Efter indkøb skal varerne i bagagerummet. En pæn pige kommer og spørger om vej, og beder om mere visning så man forlader bilen, blot 10-20 meter, og en medsammensvoren åbner døren til den nu ulåste bil og stjæler tasken. 
Pas på ved de store parkeringsarealer ved indkøbscentrene.

Eksempel 7:
Bussen til Fuengirola er stopfuld. En kvinde står med sin taske og holder sig fast. 2 unge piger står på, en foran og en bag vort medlem, og står af ved næste stoppested.
Et kig i tasken afslører at pengebogen er borte. Indhold 140 €. Så pas på din taske.

Opråb:
Hav aldrig flere penge på dig end du kan tåle at miste, og hav aldrig originale kort/hævekort,pas m.m. på dig, uden de er godt gemt væk. I kan i dag få fotograferet pas og residencia ned i
visitkortstørrelse, så der er ingen undskyldninger for at miste originalerne af disse, derudover har jeg fra flere fået oplyst at skal man bruge flere penge end de 20-30€ man normalt har i sin pung, så kom dem ned i dine sko/strømper.  
   

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

21.02 | 14:49
Para Todos har modtaget 96
19.02 | 22:14
Søndags møder har modtaget 15
06.11 | 23:03
Aktiviteter-Kommende har modtaget 15
07.09 | 22:56
Tyverier har modtaget 20
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE