3 dages tur til Jerez

Turen gik til Jerez med omkring 213.000 indbyggere, en meget smuk by i Cadiz provinsen. Kendt for: Heste, vin og motorcykelløb.

Vi var 13 personer fra Para Todos der alle havde pakket en lille taske og husket at tage det gode humør med og lagt øverst i tasken, solen skinnede alt var i top så derfor vil vi gerne takke for turen, til Eigil og Lena som sørgede for denne 3 dages tur hvor ingen brokkede sig. Hotellet var fantastisk, det flotteste badeværelse jeg har set i mange år, en madras der var en fornøjelse at sove på, et smukt værelse at komme ind i, morgen komplet med dejlig kaffe og friskbagt brød + alt hvad der til hører.

Hotellet lå 1,6 km fra centrum af Jerez. Byen rummer alt hvad man kan ønske sig, masser af forretninger, restauranter, cafeer, museer, kirker og alle mulige severdighedee. Restauranten, Torre La Vela som vi spiste på var smagfuld indrettet, maden var perfekt, priserne var små men kvaliteten var i top. Jeg hørte ikke nogen brokke sig, det var der bestemt heller ikke nogen grund til.

På 2. dagen var der heste opvisning, det var flot, smukt og hyggeligt. Om aftenen blev der spist på restaurant Trarra buche (Røver bulen) som lå ca. 100 m. fra hotellet. Spændende og flot indretning, vel til lavet mad i top klasse efter eget valg til små priser. På alle måder en dejlig dag.

På 3. dagen var vi på Funtador et kæmpe stort vinlager, de laver Cherry og Brandy. Der var smagsprøver og en forretning så man kunne købe ting med hjem.

Igen fandt vi et hyggeligt sted at spise, Ost og Cherano skinke samt drikke varer efter eget valg. Det blev 5 euro pr. person. Stemningen var god, alle var glade.

På alle måder skabte Eigil og Lena en perfekt tur, tak til jer to for al det arbejde I har haft for at glæde os der var med på turen. Jeg håber frem over at der vil være større tilslutning til udflugterne og at alle der deltager husker at lægge det gode humør øverst i tasken.

Hilsen de 13 tilfredse medlemmer - Skrevet af Kirsten Hasselberg.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Ulla Fløche | Svar 26.03.2017 18.37

Dejlige billeder samt interessant artikel

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.05 | 09:37

Den er rigt fin

...
31.01 | 20:40

Hej Annette,
Vi kender ikke til Frigiliana, men jeg fandt denne side ved hurtig søgning på nettet:
www.casadonaangela.dk
De har nok nogle kontakter.
mvh. Jens

...
30.01 | 23:09

Hej. Hvor finder vi huse til langtidsleje i Frigiliana ?
Kender i nogen ejendomsmægler i Malaga eller andre steder med adresse ?
På forhånd tak.

...
30.01 | 19:30

Hej Anette,
Desværre kender vi ikke mulighederne for dansk/tysk læge i nærheden af Frigiliana. Vi har mest kendskab syd for Malaga.
Med venlig hilsen
Lena

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE