IT Råd og Sikkerhed

11. November 2017

 

Vores verden bliver mere og mere integreret med internettet, hvilket betyder at det kan være svært at få den service eller kontakt som man ønsker, uden at bruge internettet og emails.

 

Desværre opstår der konstant nye grupper som vil forsøge at udnytte dette, med det formål at franarre eller stjæle penge fra den alm. bruger af de nye teknologier som samfundet benytter.

 

Da der opereres via internettet, dvs. på tværs af landegrænser, er det meget svært at forfølge og nedlukke disse kriminelle grupper da der ikke findes noget globalt IT Politi som kan agere på tværs af landegrænser. Det kræver mange resourcer og er ekstremt svært for et retsvæsen i et enkelt land at jagte IT kriminelle i andre lande, da det kræver et fantakstisk samarbejde i mellem myndigheder i de forskellige lande. Der er mange lande uden for EU som ikke vil deltage i et sådan samarbejde eller ikke har resourcerne til det.

Så det er stadig mest op til den enkelte person at prøve at beskytte sig. Skulle man blive offer for denne slags IT kriminalitet er det vigtigt altid at melde det til politiet, selvom de måske ikke kan gøre så meget for at de skyldige bliver fanget, samt ens bank og forsikringsselskab.

 

I dette afsnit vil jeg prøve at komme med nogen forskellige råd og scenarie som bør få alarmklokkerne til at ringe og derved måske kan mindske sandsynligheden for at man bliver et offer for IT kriminelle grupper.

Formålet er ikke at gøre nogen bange for at bruge de muligheder som følger med de nye teknologier da de giver mange andre fordele og er kommet for at blive. 

 

Med venlig hilsen
Jens Frederiksen

kontakt@paratodos.dk

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

21.02 | 14:49
Para Todos har modtaget 96
19.02 | 22:14
Søndags møder har modtaget 15
06.11 | 23:03
Aktiviteter-Kommende har modtaget 15
07.09 | 22:56
Tyverier har modtaget 20
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE