Råd vedr. internet websider

Dene side blev sidst opdateret 11. november 2017

 

* Sørg altid for at have et opdateret antivirus program installeret på din computer. De fleste producenter af antivirus programmer har forskellige versioner alt efter hvor meget beskyttelse de bringer og hvor meget man vil betale, dog har de normalt også en gratis version som giver rimelig beskyttelse til alm. internet surfing. Beskyttelse af email vil normalt kræve en version som ikke er gratis.

* Er du på en webside hvor du skal indtaste koder (f.eks. for at logge på din netbank) eller kortoplysninger (f.eks. ved køb af ting eller servicer) så kontroller altid at websidens adresse starter med "HTTPS" i modsætning til kun "HTTP" uden "s" til sidst. Dette "s" i addressen betyder at der bruges en krypteret (sikker) forbindelse mellem din computer og websiden.

* Kontroller at et link peger til en webside på det forventede domæne. Om end det er et link i en mail eller på en webside, så kan man normalt se addressen i linket inden man vælger at trykke på det. Hvis man ser på adressen på denne side vi ser på lige nu "http://www.paratodos.dk/51891152" så er domænet det ord der står lige før landekoden i starten af adressen sammen med landekoden ("paratodos.dk"). Hvis man bliver præsenteret for links med hvor domænet skrives anderledes, så tyder det på at det er et forsøg på at få personen over på falske sider som kan indeholde snavs. Eksempler kunne være "paratodo.dk", "para-todos.dk", "paratodos.dd", etc... 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.09 | 22:56
Tyverier har modtaget 20
06.09 | 17:37
Søndags møder har modtaget 13
25.08 | 13:18
Para Todos har modtaget 95
16.08 | 18:02
Afholdte Aktiviteter har modtaget 7
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE